مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان
اکتبر 4, 2017
فراخوان ثبت نام برنامه نیروی متخصص کبک 2018
فراخوان ثبت نام برنامه نیروی متخصص کبک 2018
آوریل 5, 2018
مشاهده همه

طرح های مهاجرتی دانمارک بر مبنای اشتغال

طرح های مهاجرتی دانمارک بر مبنای اشتغال

طرح های مهاجرتی دانمارک بر مبنای اشتغال

طرح های مختلفی وجود دارند که متقاضیان می توانند برای اخذ اجازه اقامت دانمارک بر مبنای اشتغال درخواست بدهند که همه آنها به داشتن یک شغل یا جاب آفر در دانمارک بستگی دارد.

نکته: طرح گرین کارت دانمارک لغو و دیگر وجود نداره و در عوض متقاضیان اشتغال و اقامت در دانمارک، بر مبنای یکی از 3 طرح زیر پذیرفته می شوند:

  1. طرح محدوده حقوق معین (pay limit scheme)
  2.  طرح اشتغال سریع (fast-track scheme)
  3.  طرح فهرست مثبت (positive list)

طرح محدوده حقوق معین (pay limit scheme)

برای این طرح الزامی است که متقاضیان یک پیشنهاد شغلی با حداقل حقوق سالانه ۴۱۷ هزار کرون دانمارک- معادل حدودی 42 هزار یورو- (سطح حداقل سال ۲۰۱۸) داشته باشند. اگر متقاضیان یک پیشنهاد شغلی با حقوقی کمتر از این مقدار داشته باشند، واحد شرایط این طرح و دریافت اجازه اقامت بر مبنای آن نخواهند بود.

حقوق باید به یک حساب بانکی معتبر در دانمارک پرداخت شود. در فرم درخواست، کارفرما باید باید اعلام کند که این شرط برآورده خواهد شد.

حقوق مشمول این طرح شامل موارد زیر می شود:

  • حقوق پایه
  • پرداخت به طرح های مستمری بازار کار
  • تعطیلات با حقوق

این یک الزام است که حقوق و شرایط استخدام متناظر با استانداردهای دانمارک باشد. یعنی حقوق، تعطیلات، اعلامیه ها و غیره نباید پایین تر از استانداردهای حوزه حرفه ای متناظر در دانمارک باشد.

وقتی متقاضی اپلای می کند، باید یک کپی از قرارداد استخدام یا جاب آفر را پیوست کند. تمام شرایط استخدام باید در قرارداد یا جاب آفر ذکر شود.

به عنوان یک قانون کلی و مهم، متقاضیان باید یک قرارداد استخدام با شرکتی ثبت شده در دانمارک باشند.

طرح اشتغال سریع (fast-track scheme)

این طرح یعنی متقاضیان به عنوان کارکنان با صلاحیت های ویژه یک شروع شغلی سریع در یک شرکت معتبر خواهند داشت.

به علاوه، این طرح به متقاضیان اجازه می دهد تا بین کار در دانمارک و کار خارج از آن شعبه یک شرکت دانمارکی در کشوری دیگر انتخاب کنند.

شرایط این طرح عبارتند از:

  1. کارفرما باید عضو آژانس دانمارکی استخدام و ادغام بین الملل (SIRI) باشد.

حقوق و شرایط استخدام باید متناظر با استانداردهای دانمارک باشد. یعنی حقوق، تعطیلات، اعلامیه ها و غیره نباید پایین تر از حوزه حرفه ای متناظر باشند. وقتی متقاضی اپلای می کند، باید یک کپی از قرارداد استخدام یا جاب آفر را پیوست کند. تمام شرایط استخدام باید در قرارداد یا جاب آفر ذکر شود.

2. شغل متقاضی باید شرایط یکی از ۴ رده سریع زیر همخوانی داشته باشد:

  • حداقل محدوده حقوق و دستمزد
  • رده محققان
  • رده آموزشی
  • رده کوتاه مدت

اگر متقاضی در حرفه نظام مند مثل پزشکی کار کند، در برخی موارد لازم است که معادل سازی دانمارکی انجام شود. پزشکان باید از سازمان ایمنی بیماران دانمارکی ارزشیابی تهیه کنند.


همچنین بخوانید:

تسهیلات جدید در قوانین ویزای دانمارک برای متخصصان خارجی


 طرح فهرست مثبت (positive list)

یک امکان دیگر فهرست مثبت مشهور است که فهرستی از مشاغل دچار کمبود در بازار کار دانمارک است.

اگر متقاضیان یک پیشنهاد شغلی موجود در فهرست مثبت دریافت کنند، می توانند برای یک اجازه کار و اقامت بر مبنای طرح فهرست مثبت اقدام کنند. آنها باید یک پیشینه آموزشی متناظر با این شغل داشته باشند.

شغل آنها باید در فهرست مثبت موجود باشد. به علاوه چند شرط دیگر نیز وجود دارد.

حقوق و شرایط استخدام باید متناظر با استانداردهای دانمارک باشد. یعنی حقوق، تعطیلات، اعلامیه ها و غیره نباید پایین تر از استانداردهای حوزه حرفه ای متناظر در دانمارک باشد.

وقتی متقاضی اپلای می کند، باید یک کپی از قرارداد استخدام یا جاب آفر را پیوست کند. تمام شرایط استخدام باید در قرارداد یا جاب آفر ذکر شود.

نگارنده: سمانه سیدی