نحوه گرفتن وقت سفارت فرانسه
نحوه گرفتن وقت سفارت فرانسه
آوریل 16, 2019
از کدام کشور شینگن، ویزا بگیریم
از کدام کشور شینگن، ویزا بگیریم
آوریل 16, 2019
مشاهده همه

ویزای مهارتی ‬و تخصصی استرالیا

ویزای مهارتی ‬و تخصصی استرالیا

ویزای مهارتی ‬و تخصصی استرالیا

ویزای مهارتی ‬و تخصصی استرالیا 2019

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص‭ ‬با‭ ‬ویزای مهارتی استرالیا یا ویزای تخصصی استرالیا ‬از‭ ‬متداول‌ترین‭ ‬و‭ ‬به‭ ‬نسبت‭ ‬آسان‌ترین‭ ‬روش‌های‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬می‌باشد‭ ‬و‭ ‬دولت‭ ‬استرالیا‭ ‬از‭ ‬این‭ ‬سبک‭ ‬مهاجرت‭ ‬استقبال‭ ‬می‌کند‭.‬

خوشبختانه‭ ‬مسیر‭ ‬بررسی‭ ‬پرونده‭ ‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬‬بسیار‭ ‬سریع‌تر‭ ‬از‭ ‬گذشته‭ ‬بوده‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬حال‭ ‬حاضر‭ ‬اکثر‭ ‬پرونده‌های‭ ‬تحویل‭ ‬داده‭ ‬شده‭ ‬به‭ ‬اداره‭ ‬مهاجرت‭ ‬در‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬شش‭ ‬ماه‭ ‬بررسی‭ ‬می‌شود‭.‬

ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‬ ‬چندین ساب‭ ‬کلاس دارند‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬ادامه‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬مختصر‭ ‬توضیح‭ ‬داده‭ ‬شده‌اند‭.‬

از‭ ‬آنجا‭ ‬که‭ ‬بسیاری‭ ‬از‭ ‬موارد‭ ‬تخصصی‭ ‬هر‭ ‬ویزا‭ ‬بسته‭ ‬به‭ ‬شرایط‭ ‬هر‭ ‬شخص‭ ‬متفاوت‭ ‬می‌باشد،‭ ‬لطفا‭ ‬در‭ ‬صورت‭ ‬نیاز‭ ‬به‭ ‬اطلاعات‭ ‬بیشتر‭ ‬در‭ ‬مورد‭ ‬هر‭ ‬کدام‭ ‬از‭ ‬این‭ ‬ویزاها‭ ‬با‭ ‬ما‭ ‬تماس‭ ‬بگیرید‭.‬

برای‭ ‬اخذ‭ ‬هر‭ ‬کدام‭ ‬از‭ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‬ ‬فرد‭ ‬بایستی‭ ‬امتیازات‭ ‬لازم‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭.‬ در‭ ‬حال‭ ‬حاضر‭ ‬فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬به‭ ‬حداقل‭ ‬۶۰‭ ‬امتیاز‭ ‬نیاز‭ ‬دارد‭.‬

شرایط‭ ‬الزامی‭ ‬برای‭ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‬‭ ‬ساب‌ کلاس‌های‭ ‬۱۸۹ ،‭ ‬۱۹۰‭ ‬و ‭ ‬۴۸۹

  • سن‭ ‬فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬بایستی‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۵۰‭ ‬سال‭ ‬باشد‭.‬
  • داشتن‭ ‬مدرک‭ ‬IELTS‭ ‬حداقل‭ ‬۶‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬دیگر‭ ‬آزمون‌های‭ ‬زبان‭ ‬مثل ‭ ‬TOFEL
  • انجام‭ ‬ارزشیابی‭ ‬مدارک‭ ‬تحصیلی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‌های‭ ‬مربوطه‭ ‬در‭ ‬استرالیا

نحوه‭ ‬امتیاز‭ ‬بندی‭ ‬برای‭ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬از‭ ‬قرار‭ ‬زیر‭ ‬هست‭:‬

سن‭:‬

  • ۱۸‭ ‬تا‭ ‬۲۴‭ ‬سال‭ ‬تمام‭: ‬۲۵‭ ‬امتیاز
  • ۲۵‭‬تا‭ ‬۳۲‭ ‬سال‭ ‬تمام‭: ‬۳۰‭ ‬امتیاز
  • ۳۳‭‬تا‭ ‬۳۹‭ ‬سال‭ ‬تمام‭: ‬۲۵‭ ‬امتیاز
  • ۴۰ ‬تا‭ ‬۴۴‭ ‬سال‭ ‬تمام‭: ‬۱۵‭ ‬امتیاز
  • ۴۵‭‬تا‭ ‬۴۹‭ ‬سال‭ ‬تمام‭: ‬بدون‭ ‬امتیاز

نمره‭ ‬زبان‭ ‬در‭ ‬امتحان‭ ‬IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬امتحانات‭ ‬زبان‭ ‬دیگر‭:‬

  • نمره‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬هر‭ ‬۴‭ ‬مهارت‭: ‬بدون‭ ‬امتیاز
  • نمره‭ ‬۷‭ ‬در‭ ‬هر‭ ‬۴‭ ‬مهارت‭: ‬۱۰‭ ‬امتیاز
  • نمره‭ ‬۸‭ ‬در‭ ‬هر‭ ‬۴‭ ‬مهارت‭: ‬۲۰‭ ‬امتیاز

سابقه‭ ‬کاری‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭:‬

  • ۱ ‬سال‭ ‬سابقه‭ ‬کار‭ ‬مرتبط‭ ‬در‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬گذشته‭: ‬۵‭ ‬امتیاز
  • ۳‬ تا‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬سابقه‭ ‬کار‭ ‬مرتبط‭ ‬در‭ ‬سال‌های‭ ‬گذشته‭: ‬۱۰‭ ‬امتیاز
  • ‭۷‬ سال‭ ‬سابقه‭ ‬کار‭ ‬مرتبط‭ ‬در‭ ‬سال‌های‭ ‬گذشته‭: ‬۱۵‭ ‬امتیاز
  • ۸ ‬سال‭ ‬سابقه‭ ‬کار‭ ‬مرتبط‭ ‬در‭ ‬سال‌های‭ ‬گذشته‭: ‬۲۰‭ ‬امتیاز

سابقه‭ ‬کاری‭ ‬در‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭:‬

  • ۳‭ ‬سال‭ ‬سابقه‭ ‬کار‭ ‬مرتبط‭ ‬در‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬گذشته‭: ‬۵‭ ‬امتیاز
  • ۵‭ ‬سال‭ ‬سابقه‭ ‬کار‭ ‬مرتبط‭ ‬در۷‭ ‬سال‌های‭ ‬گذشته‭: ‬۱۰‭ ‬امتیاز
  • ۸‭ ‬سال‭ ‬سابقه‭ ‬کار‭ ‬مرتبط‭ ‬در‭ ‬سال‌های‭ ‬گذشته‭: ‬۱۵‭ ‬امتیاز

مدارک‭ ‬تحصیلی‭:‬

  • مدرک‭ ‬ارزشیابی‭ ‬شده‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‌های‭ ‬استرالیایی‭: ‬۱۰‭ ‬امتیاز‭ ‬
  • مدارک‭ ‬معادل‭ ‬فوق‭ ‬دیپلم،‭ ‬مدارک‭ ‬فنی‭ ‬حرفه‌ای‭ ‬ارزشیابی‭ ‬شده‭: ‬۱۰‭ ‬امتیاز
  • مدرک‭ ‬لیسانس‭ ‬یا‭ ‬فوق‭ ‬لیسانس‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬استرالیا‭: ‬۱۵‭ ‬امتیاز
  • مدرک‭ ‬دکتری‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭: ‬۲۰‭ ‬امتیاز

‭* ‬با‭ ‬توجه‭ ‬به‭ ‬تغییرات‭ ‬جدید‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬مدارک‭ ‬آنها‭ ‬معادل‭ ‬فوق‌دیپلم‭ ‬یا‭ ‬دیپلم‭ ‬مدارک‭ ‬استرالیا‭ ‬می‌شود،‭ ‬با‭ ‬داشتن‭ ‬نامه‭ ‬ارزشیابی‭ ‬می‌توانند‭ ‬از‭ ‬۱۰‭ ‬امتیاز‭ ‬استفاده‭ ‬کنند‭ ‬و‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬مدرک‭ ‬آنها‭ ‬معادل‭ ‬لیسانس‭ ‬استرالیا‭ ‬و‭ ‬بالاتر‭ ‬باشد،‭ ‬می‌توانند‭ ‬از‭ ‬۱۵‭ ‬امتیاز‭ ‬استفاده‭ ‬کنند‭.‬

تحصیل‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭:‬

  • ۲‭‬ سال‭ ‬تحصیل‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭: ‬۵‭ ‬امتیاز
  • ۲ ‬سال‭ ‬تحصیل‭ ‬درمناطق‭ ‬کم‌جمعیت‭ ‬استرالیا‭: ‬۵‭ ‬امتیاز

سابقه‭ ‬کار‭ ‬حرفه‌ای‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭:‬

  • داشتن‭ ‬یکسال‭ ‬سابقه‭ ‬کار‭ ‬حرفه‌ای‭ ‬منطبق‭ ‬با‭ ‬تخصص‭ ‬و‭ ‬مدرک‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭: ‬۵‭ ‬امتیاز

تسلط‭ ‬بر‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬زبان‌های‭ ‬خاص‭:‬

  • امتیاز‭ ‬برای‭ ‬زبان‭ ‬فارسی‭ ‬یا‭ ‬زبان‌های‭ ‬دیگر‭: ‬۵‭ ‬امتیاز

‭* ‬لطفاً‭ ‬توجه‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭ ‬که‭ ‬برای‭ ‬اثبات‭ ‬اینکه‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬فارسی‭ ‬تسلط‭ ‬دارید،‭ ‬بایستی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬NAATI،‭ ‬سازمان‭ ‬مترجمان‭ ‬استرالیا،‭ ‬تأیید‭ ‬شوید‭. ‬به‭ ‬عبارتی‭ ‬مدرک‭ ‬تسلط‭ ‬به‭ ‬ترجمه‭ ‬انگلیسی‭ ‬به‭ ‬فارسی‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬برعکس‭ ‬دریافت‭ ‬کنید‭. ‬جهت‭ ‬اخذ‭ ‬این‭ ‬مدرک‭ ‬نیاز‭ ‬به‭ ‬گذراندن‭ ‬آزمون‭ ‬مترجمی‭ ‬و‭ ‬آشنایی‭ ‬کافی‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬انگلیسی‭ ‬دارید‭.‬

امتیاز‭ ‬همسر:

  • امتیاز‭ ‬داشتن‭ ‬همسر‭: ‬۵‭ ‬امتیاز

‭* ‬لطفاً‭ ‬توجه‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭ ‬برای‭ ‬اینکه‭ ‬بتوانید‭ ‬از‭ ‬۵‭ ‬امتیاز‭ ‬داشتن‭ ‬همسر‭ ‬استفاده‭ ‬کنید‭ ‬بایستی‭:‬

  • همسر‭ ‬شما‭ ‬حداقل‭ ‬نمره‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬آزمون‭ ‬IELTS‭ ‬داشته‭ ‬باشد.
  • مدرک‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬ارزشیابی‭ ‬کند.
  • شغل‭ ‬ایشان‭ ‬در‭ ‬همان‭ ‬لیستی‭ ‬که‭ ‬شغل‭ ‬شما‭ ‬موجود‭ ‬بوده،‭ ‬وجود‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭.‬

‭*‬ برای‭ ‬ویزای‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۱۸۹،‭ ‬شغل‭ ‬متقاضی‭ ‬ویزا‭ ‬و‭ ‬همسرش‭ ‬باید‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬SOL‭ ‬بوده‭ ‬و‭ ‬درمورد‭ ‬ویزای‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۱۹۰،‭ ‬شغل‭ ‬متقاضی‭ ‬ویزا‭ ‬و‭ ‬همسرش‭ ‬باید‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬CSOL‭ ‬باشد‭.‬

اسپانسر‭ ‬ایالتی‭:‬

  • گرفتن‭ ‬اسپانسر‭ ‬ازیکی‭ ‬از‭ ‬ایالت‌های‭ ‬استرالیا‭: ‬۵‭ ‬امتیاز
  • گرفتن‭ ‬اسپانسر‭ ‬از‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬مناطق‭ ‬کم‌جمعیت‭ ‬استرالیا‭: ‬۱۰‭ ‬امتیاز

اسپانسر‭ ‬فامیلی‭:‬

  • اسپانسر‭ ‬فامیلی‭ ‬۱۰‭ ‬امتیاز

‭* ‬لطفاً‭ ‬توجه‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭ ‬که‭ ‬فامیل‭ ‬شما‭ ‬بایستی‭ ‬در‭ ‬مناطق‭ ‬خاصی‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬زندگی‭ ‬کند‭ ‬که‭ ‬شما‭ ‬بتوانید‭ ‬از‭ ‬این‭ ‬امتیاز‭ ‬برخوردار‭ ‬شوید‭.‬

‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت‭ ‬مستقل،‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۱۸۹‭ ‬

شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت‭ ‬مستقل،‭ ‬ساب‌کلاس ۱۸۹ :

  • سن‭ ‬بایستی‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۵۰‭ ‬سال‭ ‬باشد.
  • نمره‭ ‬حداقل‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬آزمون‭ ‬‌IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬دیگر‭ ‬آزمون‌های‭ ‬زبان‭ ‬مثل ‭ ‬TOFEL
  • انجام‭ ‬ارزشیابی‭ ‬مدارک‭ ‬تحصیلی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬های‭ ‬مربوطه‭ ‬در‭ ‬استرالیا
  • داشتن‭ ‬حداقل‭ ‬۶۰‭ ‬امیتاز

‭ *‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬معیارهای‭ ‬مختلف‭ ‬ازجمله‭: ‬سن،‭ ‬مدرک‭ ‬تحصیلی،‭ ‬سابقه‭ ‬کار،‭ ‬میزان‭ ‬آشنایی‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬انگلیسی،‭ ‬امتیاز‭ ‬جداگانه‭ ‬دارند‭.‬

  • داشتن‭ ‬شغل‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬یا‭ ‬SOL‭. ‬

‭ *‬برای‭ ‬اینکه‭ ‬بتوانید‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬مستقل‭ ‬و‭ ‬بدون‭ ‬نیاز‭ ‬به‭ ‬حمایت‭ ‬ایالتی‭ ‬یا‭ ‬کارفرما‭ ‬ویزا‭ ‬بگیرید،‭ ‬رشته‭ ‬شغلی‭ ‬شما‭ ‬بایستی‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬اصلی‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬مشاغل‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭ ‬استرالیا‭ ‬که‭ ‬لیست‭ ‬SOL‭ ‬نامیده‭ ‬می‌شود،‭ ‬موجود‭ ‬باشد‭. ‬

‭* ‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬لیست‭ ‬هر‭ ‬ساله‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬مهاجرت‭ ‬استرالیا‭ ‬تغییر‭ ‬پیدا‭ ‬می‌کند‭. ‬

برخی‭ ‬امتیازات‭ ‬دارندگان‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬این‭ ‬ویزا‭:‬

  • در‭ ‬هر‭ ‬جای‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬دائمی‭ ‬زندگی‭ ‬و‭ ‬کار‭ ‬کنید.
  • در‭ ‬مدارس‭ ‬یا‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬استرالیا،‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬استرالیایی،به‭ ‬صورت‭ ‬رایگان‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬با‭ ‬هزینه‭ ‬بسیار‭ ‬پایین،‭ ‬تحصیل‭ ‬کنید.
  • از‭ ‬مراقبت‌های‭ ‬پزشکی‭ ‬یا‭ ‬دارویی‭ ‬رایگان‭ ‬استرالیا‭ (‬Medicare‭) ‬برخوردار‭ ‬شوید.
  • به‭ ‬بیمه‭ ‬بیکاری‭ ‬و‭ ‬بازنشستگی‭ ‬استرالیا‭ ‬دسترسی‭ ‬داشته‭ ‬باشید.
  • برای‭ ‬شهروندی‭ ‬استرالیا‭ (‬Citizenship‭) ‬تقاضا‭ ‬دهید‭ ‬و‭ ‬پاسپورت‭ ‬استرالیایی‭ ‬بگیرید.
  • همسر،‭ ‬فرزندان‭ ‬و‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬وابستگی‭ ‬کامل‭ ‬دارند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬با‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬مهاجرت‭ ‬کنند‭ ‬و‭ ‬از‭ ‬تمام‭ ‬امتیازاتی‭ ‬که‭ ‬شما‭ ‬دارید،‭ ‬برخوردار‭ ‬شوند‭.‬

مدت‭ ‬اعتبار‭ ‬‬‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭:

‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‬‬ اقامت‭ ‬دائم‭ ‬است‭ ‬و‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬شهروند‭ (‬Citizen‭) ‬استرالیا،‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬اقامت‭ ‬نامحدود‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬می‌دهد‭.‬

ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬مسافرت‭ ‬و‭ ‬واردشدن‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬از‭ ‬تاریخ‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬می‌دهد.

چنانچه‭ ‬در‭ ‬طی‭ ‬این‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬شما‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا‭ ‬نشوید‭ ‬و‭ ‬بخواهید‭ ‬باز‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬وارد‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬شوید‭ ‬لازم‭ ‬خواهد‭ ‬بود‭ ‬که‭ ‬یک‭ ‬ویزای‭ ‬مخصوص‭ ‬با‭ ‬نام‭ ‬‮«‬ویزای‭ ‬بازگشت‮»‬،‭ ‬برای‭ ‬اجازه‭ ‬ورود‭ ‬بعدی‭ ‬خود‭ ‬بگیرید‭.‬

‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی،‭ ‬سابکلاس‭ ‬۱۹۰

شرایط‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬با‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬کاملا‭ ‬مشابه‭ ‬ویزای‭ ‬۱۸۹‭ ‬می‌باشد‭ ‬با‭ ‬این‭ ‬تفاوت‭ ‬که‭ ‬جهت‭ ‬دریافت‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬شما‭ ‬بایستی‭ ‬از‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬ایالت‌های‭ ‬استرالیا‭ ‬اسپانسرشیپ‭ ‬بگیرید‭.‬ داشتن‭ ‬اسپانسرشیپ‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬۵‭ ‬امتیاز‭ ‬می‌دهد‭ ‬و‭ ‬این‭ ‬۵‭ ‬امتیاز‭ ‬برای‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬امتیازشان‭ ‬از‭ ‬۶۰‭ ‬کمتر‭ ‬است،‭ ‬می‌تواند‭ ‬مفید‭ ‬باشد‭.‬

شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬دریافت‭ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی،‭ ‬سابکلاس‭‬۱۹۰

  • سن‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۵۰‭ ‬سال‭ ‬باشد.
  • نمره‭ ‬حداقل‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬آزمون‭ ‬IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬سایر‭ ‬آزمون‌های‭ ‬زبان‭ ‬مثل ‬TOFEL
  • انجام‭ ‬ارزشیابی‭ ‬مدارک‭ ‬تحصیلی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬های‭ ‬مربوطه‭ ‬در‭ ‬استرالیا
  • اسپانسر‌شدن‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬ایالت‌های‭ ‬استرالیا
  • داشتن‭ ‬حد‭ ‬اقل‭ ‬۶۰‭ ‬امیتاز

‭*‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬معیارهای‭ ‬مختلف‭ ‬ازجمله‭: ‬سن،‭ ‬مدرک‭ ‬تحصیلی،‭ ‬سابقه‭ ‬کار،‭ ‬میزان‭ ‬آشنایی‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬انگلیسی،‭ ‬امتیاز‭ ‬جداگانه‭ ‬دارند‭.‬

داشتن‭ ‬شغل‭ ‬در‭ ‬هر‭ ‬کدام‭ ‬از‭ ‬لیست‭ ‬های‭ ‬مشاغل‭ ‬استرالیا

‭ *‬برای‭ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی،‭ ‬سابکلاس‭ ‬۱۹۰‬لازم‭ ‬نیست‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬اصلی‭ ‬یا‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬باشد،‭ ‬بلکه‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬می‌تواند‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۲‭ ‬یا‭ ‬همان‭ ‬لیست‭ ‬CSOL‭ ‬‭ ‬نیز‭ ‬باشد‭. ‬

‭ *‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬لیست‭ ‬هر‭ ‬ساله‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬مهاجرت‭ ‬استرالیا‭ ‬تغییر‭ ‬پیدا‭ ‬می‌کند‭. ‬

برخی‭ ‬امتیازات‭ ‬دارندگان‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی،‭ ‬سابکلاس‭ ‬۱۹۰:

  • در‭ ‬هر‭ ‬جای‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬دائمی‭ ‬زندگی‭ ‬و‭ ‬کار‭ ‬کنید.
  • در‭ ‬مدارس‭ ‬یا‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬استرالیا،‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬استرالیایی، به‭ ‬صورت‭ ‬رایگان‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬با‭ ‬هزینه‭ ‬بسیار‭ ‬پایین، تحصیل‭ ‬کنید.
  • از‭ ‬مراقبت‌های‭ ‬پزشکی‭ ‬یا‭ ‬دارویی‭ ‬رایگان‭ ‬استرالیا‭ (‬Medicare‭) ‬برخوردار‭ ‬شوید.
  • به‭ ‬بیمه‭ ‬بیکاری‭ ‬و‭ ‬بازنشستگی‭ ‬استرالیا‭ ‬دسترسی‭ ‬داشته‭ ‬باشید.
  • برای‭ ‬شهروندی‭ ‬استرالیا‭ (‬Citizenship‭) ‬تقاضا‭ ‬دهید‭ ‬و‭ ‬پاسپورت‭ ‬استرالیایی‭ ‬بگیرید.
  • همسر،‭ ‬فرزندان‭ ‬و‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬وابستگی‭ ‬کامل‭ ‬دارند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬با‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬مهاجرت‭ ‬کنند‭ ‬و‭ ‬از‭ ‬تمام‭ ‬امتیازاتی‭ ‬که‭ ‬شما‭ ‬دارید،‭ ‬برخوردار‭ ‬شوند‭.‬

مدت‭ ‬اعتبار‭ ‬‬ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا:

این‭ ‬ویزا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬است‭ ‬و‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬شهروند‭ (‬Citizen‭) ‬استرالیا،‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬اقامت‭ ‬نامحدود‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬می‌دهد‭.‬ این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬مسافرت‭ ‬و‭ ‬واردشدن‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬از‭ ‬تاریخ‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬می‌دهد‭.

چنانچه‭ ‬در‭ ‬طی‭ ‬این‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬شما‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا‭ ‬نشوید‭ ‬و‭ ‬بخواهید‭ ‬باز‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬وارد‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬شوید‭ ‬لازم‭ ‬خواهد‭ ‬بود‭ ‬که‭ ‬یک‭ ‬ویزای‭ ‬مخصوص‭ ‬با‭ ‬نام‭ ‬‮«‬ویزای‭ ‬بازگشت‮»‬،‭ ‬برای‭ ‬اجازه‭ ‬ورود‭ ‬بعدی‭ ‬خود‭ ‬بگیرید‭. ‬

تعهد‭ ‬کاری‭

:‬ این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬تعهد‭ ‬کار‭ ‬برای‭ ‬فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬ویزا‭ ‬ندارد‭.‬ تنها‭ ‬تعهد‭ ‬فرد‭ ‬به‭ ‬ایالت‭ ‬در‭ ‬رابطه‭ ‬با‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬فرد‭ ‬بایستی‭ ‬در‭ ‬آن‭ ‬ایالت‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬زندگی‭ ‬کند‭.‬

‭* ‬لطفاً‭ ‬توجه‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭ ‬که‭ ‬هر‭ ‬ایالت‭ ‬برای‭ ‬اسپانسر‌کردن‭ ‬افراد،‭ ‬شرایط‭ ‬خاص‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬دارد‭. ‬

‭* ‬تیم‭ ‬ویزاهای‭ ‬Skill‭ ‬ویزایاب‭ ‬در‭ ‬این‭ ‬زمینه‭ ‬به‭ ‬موکلین‭ ‬خود‭ ‬کمک‭ ‬می‭ ‬کند‭ ‬تا‭ ‬مناسب‌ترین‭ ‬اسپانسرشیپ‭ ‬را‭ ‬از‭ ‬ایالات‌های‭ ‬مختلف‭ ‬بگیرد‭.‬

‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬مناطق‭ ‬کم‌جمعیت،‭ ‬ساب‌کلاس ‭ ‬۴۸۹

‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬مناطق‭ ‬کم‌جمعیت،‭ ‬ساب‌کلاس ‭ ‬۴۸۹‬که‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬Regional‭ ‬یا‭ ‬مناطق‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬چهار‭ ‬ساله‭ ‬می‌باشد،‭ ‬برای‭ ‬متقاضیانی‭ ‬میباشد‭ ‬که‭ ‬معمولا‭ ‬نتوانسته‌اند‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬ویزاهای‭ ‬تخصصی‭ ‬مستقل‭ ‬اقدام‭ ‬نمایند‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬اینکه‭ ‬امتیازات‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬ویزاهای‭ ‬دائم‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی‭ ‬را‭ ‬ندارند‭.

داشتن‭ ‬اسپانسرشیپ‭ ‬Regional‭ ‬برای‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬۱۰‭ ‬امتیاز‭ ‬می‌دهد‭ ‬و‭ ‬این‭ ‬۱۰‭ ‬امتیاز‭ ‬برای‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬امتیازشان‭ ‬از‭ ‬۶۰‭ ‬کمتر‭ ‬است،‭ ‬می‌تواند‭ ‬مفید‭ ‬باشد‭.‬

متقاضیان‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬با‭ ‬دریافت‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬شانس‭ ‬این‭ ‬را‭ ‬دارند‭ ‬که‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬اقامت‭ ‬در‭ ‬منطقه‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬ایالت‭ ‬مربوطه‭ (‬به‭ ‬شرط‭ ‬آنکه‭ ‬۱۲‭ ‬ماه‭ ‬از‭ ‬آن‭ ‬را‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬تمام‌وقت‭ ‬کار‭ ‬کرده‭ ‬باشند‭) ‬برای‭ ‬گرفتن‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬اقدام‭ ‬نمایند‭. ‬

شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬دریافت‭ ‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا با‭ ‬اسپانسر‭ ‬مناطق‭ ‬کم‌جمعیت،‭ ‬ساب‌کلاس‬ ۴۸۹:

  • سن‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۵۰‭ ‬سال‭ ‬باشد.
  • نمره‭ ‬حداقل‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬آزمون‭ ‬IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬سایر‭ ‬آزمون‌های‭ ‬زبان‭ ‬مثل ‭ ‬TOFEL
  • انجام‭ ‬ارزشیابی‭ ‬مدارک‭ ‬تحصیلی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬های‭ ‬مربوطه‭ ‬در‭ ‬استرالیا
  • اسپانسر‌شدن‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬ایالت‌های‭ ‬استرالیا
  • داشتن‭ ‬حد‭ ‬اقل‭ ‬۶۰‭ ‬امیتاز

‭ *‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬معیارهای‭ ‬مختلف‭ ‬ازجمله‭: ‬سن،‭ ‬مدرک‭ ‬تحصیلی،‭ ‬سابقه‭ ‬کار،‭ ‬میزان‭ ‬آشنایی‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬انگلیسی،‭ ‬امتیاز‭ ‬جداگانه‭ ‬دارند‭.‬

داشتن‭ ‬شغل‭ ‬در‭ ‬هر‭ ‬کدام‭ ‬از‭ ‬لیست‭ ‬های‭ ‬مشاغل‭ ‬استرالیا

‭ * ‬برای‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬لازم‭ ‬نیست‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬اصلی‭ ‬یا‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬باشد،‭ ‬بلکه‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬می‌تواند‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۲‭ ‬یا‭ ‬همان‭ ‬لیست‭ ‬CSOL‭ ‬‭ ‬نیز‭ ‬باشد‭. ‬

‭ *‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬لیست‭ ‬هر‭ ‬ساله‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬مهاجرت‭ ‬استرالیا‭ ‬تغییر‭ ‬پیدا‭ ‬می‌کند‭. ‬

‭*‬ در‭ ‬صورتی‭ ‬که‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬۴‭ ‬سال‭ ‬همچنان‭ ‬شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬اخذ‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬را‭ ‬نداشته‭ ‬باشید،‭ ‬می‌توانید‭ ‬برای‭ ‬تمدید‭ ‬طول‭ ‬مدت‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬خود‭ ‬اقدام‭ ‬نمائید‭.‬‬

امتیازات‭ ‬ویزای‭ ‬اسپانسری‭ ‬مناطق‭ ‬‮«‬‭ ‬کم‌جمعیت‮»‬‭:‬

  • به‭ ‬مدت‭ ‬۴‭ ‬سال‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬در‭ ‬ناحیه‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬ایالت‭ ‬مربوطه‭ ‬کار،‭ ‬زندگی‭ ‬و‭ ‬ادامه‭ ‬تحصیل‭ ‬داشته‭ ‬باشید.
  • به‭ ‬اعضا‭ ‬خانواده‭ ‬شما‭ ‬نیز‭ ‬اجازه‭ ‬کار‭ ‬و‭ ‬زندگی‭ ‬در‭ ‬ناحیه‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬مربوطه‭ ‬داده‭ ‬می‌شود.
  • مسیر‭ ‬را‭ ‬برای‭ ‬گرفتن‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬برای‭ ‬شما‭ ‬هموار‭ ‬می‌سازد.

همسر‭ ‬،‭ ‬فرزندان‭ ‬و‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬وابستگی‭ ‬کامل‭ ‬دارند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬با‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬وارد‭ ‬شوند.

‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬فامیلی،‭ ‬ساب‌کلاس ‭ ‬۴۸۹

‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬فامیلی،‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۸۹‬‭ ‬نیز‭ ‬مانند‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬Regional‭ ‬یا‭ ‬مناطق‭ ‬کم‭ ‬جمعیت،‭ ‬چهار‭ ‬ساله‭ ‬می‌باشد‭ ‬و‭ ‬برای‭ ‬متقاضیانی‭ ‬میباشد‭ ‬که‭ ‬موفق‭ ‬نشده‌اند‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬ویزاهای‭ ‬تخصصی‭ ‬مستقل‭ ‬اقدام‭ ‬نمایند‭.‬

داشتن‭ ‬یک‭ ‬فامیل‭ ‬نزدیک‭ ‬مانند‭ ‬برادر،‭ ‬خواهر،‭ ‬پدر،‭ ‬مادر‭ ‬،‭ ‬پسر‭ ‬عمو،‭ ‬دختر‭ ‬عمو،‭ ‬پسر‭ ‬خاله،‭ ‬دختر‭ ‬خاله‭ ‬و‭ ‬حتی‭ ‬فامیل‌های‭ ‬همسر‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬شرط‭ ‬اینکه‭ ‬در‭ ‬‮«‬مناطق‭ ‬خاص‮» ‬‭ ‬Designated Areas‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬زندگی‭ ‬کنند،‭ ‬می‌تواند‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬۱۰‭ ‬امیتاز‭ ‬اضافه‭ ‬کند‭ ‬تا‭ ‬در‭ ‬صورت‭ ‬داشتن‭ ‬سایر‭ ‬امتیازات،‭ ‬بتوانید‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬را‭ ‬دریافت‭ ‬نمایید‭.‬

متقاضیان‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬با‭ ‬دریافت‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬شانس‭ ‬این‭ ‬را‭ ‬دارند‭ ‬که‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬اقامت‭ ‬در‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬مناطق‭ ‬خاص‭ ‬از‭ ‬جمله‭ ‬همان‭ ‬منطقه‭ ‬که‭ ‬فامیل‭ ‬شما‭ ‬زندگی‭ ‬می‌کند،‭ ‬به‭ ‬شرط‭ ‬اینکه‭ ‬که‭ ‬۱۲‭ ‬ماه‭ ‬از‭ ‬آن‭ ‬را‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬تمام‌وقت‭ ‬کار‭ ‬کرده‭ ‬باشند،‭ ‬برای‭ ‬گرفتن‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬اقدام‭ ‬نمایند‭.‬

‭ * ‬لطفاً‭ ‬توجه‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭ ‬که‭ ‬‮«‬مناطق‭ ‬خاص‮»‬‭ ‬برای‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬با‭ ‬مناطق‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬فرق‭ ‬دارد‭. ‬به‭ ‬طور‭ ‬مثال‭ ‬شهر‭ ‬ملبورن‭ ‬برای‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬‮«‬منطقه‭ ‬خاص‮»‬‭ ‬به‭ ‬حساب‭ ‬می‌آید،‭ ‬در‭ ‬حالیکه‭ ‬همین‭ ‬شهر‭ ‬منطقه‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬به‭ ‬حساب‭ ‬نمی‌آید‭.‬

شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬دریافت‭ ‬‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬فامیلی،‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۸۹:

  • سن‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۵۰‭ ‬سال‭ ‬باشد.
  • نمره‭ ‬حداقل‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬آزمون‭ ‬IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬سایر‭ ‬آزمون‌های‭ ‬زبان‭ ‬مثل‭ ‬TOFEL
  • انجام‭ ‬ارزشیابی‭ ‬مدارک‭ ‬تحصیلی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬های‭ ‬مربوطه‭ ‬در‭ ‬استرالیا
  • داشتن‭ ‬حد‭ ‬اقل‭ ‬۶۰‭ ‬امیتاز

‭ *‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬معیارهای‭ ‬مختلف‭ ‬ازجمله‭: ‬سن،‭ ‬مدرک‭ ‬تحصیلی،‭ ‬سابقه‭ ‬کار،‭ ‬میزان‭ ‬آشنایی‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬انگلیسی،‭ ‬امتیاز‭ ‬جداگانه‭ ‬دارند‭. ‬

داشتن‭ ‬شغل‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬یا ‭ ‬SOL

 * ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬بایستی‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬اصلی‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬لیست‭ ‬‮«‬شماره‭ ‬۱‮»‬‭ ‬مشاغل‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭ ‬استرالیا،‭ ‬که‭ ‬لیست‭ ‬SOL‭ ‬نامیده‭ ‬می‌شود،‭ ‬موجود‭ ‬باشد‭. ‬

‭ * ‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬لیست‭ ‬هر‭ ‬ساله‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬مهاجرت‭ ‬استرالیا‭ ‬تغییر‭ ‬پیدا‭ ‬می‌کند‭. ‬

اسپانسر‌شدن‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬فامیل‌های‭ ‬شما‭ ‬که‭ ‬شهروند‭ ‬یا‭ ‬دارنده‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬بوده‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬‮«‬مناطق‭ ‬خاص‮»‬‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬ساکن‭ ‬باشند‭.‬

امتیازات‭ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬فامیلی،‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۸۹:

  • می‌توانید‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۴‭ ‬سال‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬در‭ ‬‮«‬منطقه‭ ‬خاص‮»‬‭ ‬کار،‭ ‬زندگی‭ ‬و‭ ‬ادامه‭ ‬تحصیل‭ ‬داشته‭ ‬باشید.
  • به‭ ‬‭ ‬اعضا‭ ‬خانواده‭ ‬شما‭ ‬نیز‭ ‬اجازه‭ ‬کار‭ ‬و‭ ‬زندگی‭ ‬در‭ ‬‮«‬منطقه‭ ‬خاص‮»‬‭ ‬داده‭ ‬می‌شود.
  • مسیر‭ ‬را‭ ‬برای‭ ‬گرفتن‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬برای‭ ‬شما‭ ‬هموار‭ ‬می‌سازد.
  • همسر،‭ ‬فرزندان‭ ‬و‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬وابستگی‭ ‬کامل‭ ‬دارند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬با‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬وارد‭ ‬شوند.

‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت‭ ‬موقت‭ ‬ویژه‭ ‬فارغ‌التحصیلان‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬خاص‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۷۶‭ ‬

‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت‭ ‬موقت‭ ‬ویژه‭ ‬فارغ‌التحصیلان‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬خاص‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۷۶‭ ‬‭ ‬به‭ ‬فارغ‌التحصیلان‭ ‬تعداد‭ ‬محدودی‭ ‬از‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬جهان‭ ‬که‭ ‬مورد‭ ‬تأیید‭ ‬کشور‭ ‬استرالیا‭ ‬می‌باشند‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شغل‌های‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭ ‬استرالیا‭ ‬باشند،‭ ‬اجازه‭ ‬کار‭ ‬کردن‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۱۸‭ ‬ماه‭ ‬را‭ ‬می‌دهد‭.‬

با‭ ‬در‭ ‬دست‭ ‬داشتن‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬هر‭ ‬زمانی‭ ‬که‭ ‬امتیازهای‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬بدست‌‭ ‬آوردید،‭ ‬می‌توانید‭ ‬برای‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬اقدام‭ ‬نمایید.

اگر‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬رشته‌های‭ ‬مهندسی‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬کشور‭ ‬استرالیا‭ ‬در‭ ‬کشور‭ ‬خودتان‭ ‬فارغ‌التحصیل‭ ‬شده‌اید‭ ‬و‭ ‬از‭ ‬زمان‭ ‬فارغ‭ ‬التحصیلی‭ ‬شما‭ ‬بیش‭ ‬از‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬نگذشته‭ ‬است،‭ ‬می‌توانید‭ ‬برای‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬اقدام‭ ‬نمایید.

متقاضیان‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬احتیاجی‭ ‬به‭ ‬پر‌کردن‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬را‭ ‬ندارند‭ ‬اما‭ ‬بقیه‭ ‬مدارک‭ ‬باید‭ ‬طبق‭ ‬درخواست‭ ‬تحویل‭ ‬داده‭ ‬شود‭.‬

این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬و‭ ‬همراهان‌تان‭ ‬اجازه‭ ‬اقامت‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۱۸‭ ‬ماه‭ ‬می‌دهد‭ ‬و‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬طول‭ ‬این‭ ‬مدت‭ ‬اجازه‭ ‬سفر‌کردن‭ ‬،‭ ‬کارکردن،‭ ‬ادامه‭ ‬تحصیل‭ ‬و‭ ‬شرکت‭ ‬در‭ ‬کلاس‌های‭ ‬زبان‭ ‬را‭ ‬خواهید‭ ‬داشت.

از‭ ‬نکات‭ ‬مثبت‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬زمان‭ ‬کوتاه‌تر‭ ‬برای‭ ‬پروسه‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬و‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬نسبت‭ ‬به‭ ‬سایر‭ ‬ویزاهای‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬می‌باشد.

دانشگاه‌های‭ ‬ایرانی‭ ‬مورد‭ ‬تأیید‭ ‬استرالیا‭ ‬در‭ ‬ایران‭ ‬برای‭ ‬‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت‭ ‬موقت‭ ‬ویژه‭ ‬فارغ‌التحصیلان‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬خاص‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۷۶‭ ‬:

‭ * ‬لطفاً‭ ‬توجه‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭ ‬که‭ ‬برای‭ ‬اخذ‭ ‬‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت‭ ‬موقت‭ ‬ویژه‭ ‬فارغ‌التحصیلان‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬خاص‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۷۶‭ ‬‬همچنان‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬نمره‭ ‬۶‭ ‬آزمون‭ ‬IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬امتحانات‭ ‬دیگر‭ ‬مثل‭ ‬TOFEL‭ ‬نیاز‭ ‬دارید‭.‬